Depuració d'aigües
La normativa cada vegada més estricta obliga a tractar d'una manera adequada les aigües produïdes a les nostres vivendes. En cas de vivendes aïllades (unifamiliars, urbanitzacions...) que no tenen la possibilitat de conectar-se a la xarxa de clavegueram municipal, és necessari disposar d'un sistema de tractament d'aquestes aigües.

En aquest sentit, CTA Enginyeria posa al seu servei la seua experiència per a assessorar-li i subministrar-li l'equip que millor s'adapte a les seues necessitats.

Cada dia utilitzem una mitjana de més de cent litres d'aigua potable de la qual només un 2% és per a beure o cuinar. És per això que aquest alt percentatge d'aigua que no utilitzem per al consum pot obtindre's de l'aigua de pluja i destinar-la a usos com són l'inodor, la rentadora o el reg. Així es pot estalviar una quantitat considerable d'aigua potable i reduir el seu consum i cost.

Una de les opcions és reciclar l'aigua instal·lant depuradores compactes que la depuren per poder reutilitzar-la. Aquest tractament es realitza mitjançant una depuració biològica i la higienització de les aigües en diverses fases.